Start.Jenever historie.Schiedam.Bergen op Zoom.Familie nieuws.Tot slot.
www.familieholleman.nl.

Ons zomerverblijf in het Brabantse land nabij Bergen op Zoom

Gedurende de zomermaanden verblijven we grotendeels in onze stacaravan (chalet) welke op een gezellige camping in de nabijheid van Bergen op Zoom te vinden is. Al weer meer dan 10 jaar geleden hebben we onze toercaravan verkocht en deze hele mooie stacaravan gekocht. Oorspronkelijk was deze geschikt voor 8 personen, er zijn 3 slaapkamers en (uniek voor een caravan) 2 toiletruimtes met ieder een douche. Het is een zogenaamde midden caravan  dat wil zeggen de woonkamer en de keuken zijn in het midden en aan de kopse kanten de slaapkamers en de toiletruimtes. Vroeger kon je er met 8 personen in slapen maar nadat we een en ander hebben aangepast heeft de caravan nog maar 4 slaapplaatsen verdeeld over twee kleine slaapkamers met ieder een bed en kledingkast en een grote slaapkamer voor 2 personen. Ook is recentelijk de toegangsdeur vervangen door een schuifdeur en de vloerbedekking door stevig vinyl met houtmotief. Ook de rondzit in de woonkamer is verwijderd en daar staat nu een leuk bankje met twee fauteuiltjes. Ach, zo blijft er altijd wel wat te doen op de camping, is het niet binnen in de caravan dan is het wel buiten in ons tuintje.  
De oude situatie in de caravan, links de woonkamer met de rondzit en rechts de keuken die we nog grotendeels in tact hebben gelaten, dat wordt ons volgende project.

De indeling van de caravan is gelijk gebleven alleen de inrichting is aangepast. Op de foto links beneden is duidelijk te zien dat alle oude vloerbedekking is verwijderd, je kijkt vanuit de kleine slaapkamers door de woonkamer en langs de keuken naar de grote slaapkamer. Op de andere foto’s zie je dat het vinyl van voor naar achterloopt en de nieuwe inrichting van de woonkamer.

Volgende pagina.
Volgende pagina.